Oppmerksomhet rundt næringsbygg

Når man får et bygg satt opp med den hensikt å få langsiktige og stabile leietagere må man ha noe å tilby som trekker leietagere til akkurat dette bygget. I større byer kan det i perioder være mange ledige næringsbygg, og da er det viktig å kunne vise til det lille ekstra for å få leid ut lokalene til rette leietagere.

Næringsbygg må være tiltrekkende for leietagere

Mange har innsett at et næringsbygg må være tiltrekkende for leietagere for å at vi skal være sikre på at bygget til enhver tid er leid ut. Står lokalene tomme og er ledige, taper man penger i forhold til kapitalen som ble investert for å reise bygget. En faktor som kan hjelpe med at bygget skal få en moderne og tiltrekkende design, er for eksempel bruk av glassrekkverk. Men glassrekkverk alene trekker ikke leietagerne til akkurat dette bygget.

Den totale finishen på bygget er hva som kan være nok til at leietagere ønsker akkurat det bygget. Et firma er bare så godt som sitt rykte. Og for å kunne vise sine kunder ekstra legitimitet, vil flere firmaer velge et bygg på grunn av en stilig fasade for å kunne plassere dette bygget på kundemateriellet slik at de sitter igjen med et inntrykk av tillit og soliditet.

Ekstra preg på bygg med glassrekkverk

Selv om det ikke overbeviser potensielle leietagere alene, så kan man få et ekstra preg på bygg med glassrekkverk ved at den totale arkitekturen komplementeres av stilige og moderne glassrekkverk. Men for de som skal bruke bygget, så er det faktorer med glassrekkverk som er viktigere enn at de setter et ekstra preg på bygget.

De krever for eksempel mindre vedlikehold. I tillegg til at de ikke sperrer for lyset inn i bygget. Mange av oss merker når høsten og vinteren kommer hvor viktig dagslys er for helse og trivsel. Innelamper er ikke nok for at vi skal få lysbehovet mange av oss har. Dette er viktig å ivareta i et bygg hvor man ofte skal huse ganske mange ansatte.

Glassrekkverk

Vedlikeholdsfrie glassrekkverk

Ved å velge vedlikeholdsfrie glassrekkverk for bygningen, sparer man mye på oppussing og drift av bygningen. Så lenge man passer på å holde rekkverkene rene, slipper man at de blir stygge med årene og fortsetter å gi bygningen det stilige preget i mange år etter bygget ble satt opp.

Vedlikeholdskostnader er viktig å redusere på næringsbygg da dette drastisk reduserer inntjeningen på bygget. Oppussing av fasade og tak på store bygg er kostbart og er noe man ønsker så sjelden som mulig.

Tradisjonell arkitektur

Tradisjonell arkitektur for 30-40 år siden innbar at man bygget bygg som skulle være praktiske. Det estetiske var ikke det aller viktigste for de fleste, noe som gjorde at vi fikk mange bygg som kun var firkantede betongblokker med vinduer. I dag er ikke dette nok for å tiltrekke leietagerne.

Man trenger ideelle sammensetninger av moderne konstruksjoner, som glassrekkverk, i tillegg til praktiske løsninger som fungerer for de som skal jobbe i bygningen med bra inneklima og en rominndeling som støtter det faktum at mange mennesker skal jobbe på ett sted.

De investorene som oppnår en bra sammensetning av disse faktorene, er de som vil ha sine lokaler utleid over lang tid og raskt vil tjene inn investeringskostnadene og kan begynne å faktisk få et overskudd på bygget. Med mangel på leietakere over lang tid, vil man over tid kunne risikere å tape penger på bygget.

Det er viktig med oppmerksomhet rundt næringsbygg for å få inn de leietagerne man trenger for å dekke utgiftene ved å sette opp og drifte bygget.