SMS-lån deg til drømmen din

Vi liker raske løsninger. Spesielt når det gjelder penger! Når vi ser noe vi ønsker oss, eller får en regning vi ikke forutså, så har vi lyst til å betale med en gang, men det kan være et problem om vi ikke har pengene til det akkurat nå. Men hva gjør man da?

Det er ikke alltid man har tid til å spare opp til å betale regningen i tide, og noen ganger har vi heller ikke råd til å tilpasse budsjettet før neste måneds inntekt kommer inn på kontoen. Da kan et lån være løsningen, om det skal gå veldig raskt er SMS-lån fra Fair-laan kanskje det beste alternativet. Et SMS-lån er et av de raskeste lån som finnes, og du låner direkte fra mobilen din.

Det er snakk om mindre beløp, men det kan være beløp som gjør hele forskjellen for deg og din økonomi i en situasjon hvor du ikke har råd til å betale en uforutsett regning. Et SMS-lån skal som oftest betales tilbake med kort nedbetalingstid, og det kan derfor være lurt å ta opp et SMS-lån rett før du får din neste inntekt inn på kontoen, så du er sikker på å klare å betale tilbake lånet i henhold til nedbetalingstiden.

Når man låner mindre beløp opplever man ofte at renten er noe høyere enn ved et større lån, og derfor er det lurt å undersøke markedet nøye innen man tar opp et SMS-lån direkte fra mobilen. Det er også mulig å ta opp et SMS-lån på datamaskinen, og faktisk kalles lånet et SMS-lån fordi man tidligere bare tok opp lånet på SMS, men i dag kan telefonene gå online, og det er egentlig ikke ofte at vi bruker funksjonen SMS lengre, men i stedet sender vi meldinger til hverandre på sosiale medier.

SMS-lån deg til drømmen din

Har du noensinne opplevd at din drømmebil eller vesken du har drømt om en hel sesong kommer på salg? Hva er sannsynligheten? Og hva er sannsynligheten for at du har penger nok til å betale for den med en gang?

Det er dessverre ikke alltid at vi har pengene til uforutsette kjøp, og noen ganger kan et tilbud eller et salg gjøre komme så overraskende på at vi føler det er dumt om vi ikke kan benytte oss av det. Men om pengene ikke strekker til når det trengs, må vi ha hjelp, og da bør det skje raskt.

SMS lån

Det tar for lang tid å spare, for når vi har spart nok penger, er tilbudet kanskje ikke aktuelt lengre, eller produktet er simpelthen blitt kjøpt av en annen som hadde pengene på det tidspunktet. Mange kan derfor bli glade for nyheten om at det er mulig å få tak i nok penger raskt. Løsningen er et SMS-lån, som er et av de raskeste lånene på markedet, og som navnet tilsier, så kan du låne direkte fra mobilen din. Du finner flere tilbud på SMS-lån online.

1 thought on “SMS-lån deg til drømmen din

 1. Dette er det verste jeg har lest hittil av låne-reklame! Så spekulativt. Hvis dette er «kulturen», er det ikke rart unge mennesker går i luksusfellen!
  Låne for å betale regninger, eller fordi man bare «må» ha!!!! Hallo! Da er man allerede lagt utpå glattisen!
  Lær unger og unge mennesker å spare! Har du ikke penger så har du ikke penger! Skaff deg ikke utgifter du ikke har inntekt til å dekke! Budsjett er nødvendig, og en buffer til å ta uforutsette utgifter. Man kan ikke leve på forskudd!
  Begynner man på denne «låne-galeien» er det ingen som skal få meg til å tro at mange klarer å betale inn lånene før renta begynner å løpe. Dvs man betaler svindyrt for de «fantastiske tilbudene»…. og mange klarer aldri å få en sunn økonomi.
  Folk kompenserer for følelsesmessige problemer med å shoppe! Dette er en av de voksende «folkesykdommene». Like ille , og samme årsak, som spillegalskap, spise-/treningsforstyrrelser, pillemisbruk mm. I Norge har forbruket tredoblet seg siden 70-tallet, MEN opplevelse av lykke har ikke økt siden da!!!! Dvs forbruk er ikke det som gjør oss fornøyde! «Lykkerusen» over den dyre veska er veldig kortvarig! Og i neste øyeblikk må vi ha noe mer… Shopping brukes av mange for å døyve følelsesmessig smerte/uro. Og mange foreldre lærer dette videre til barna sine: de gir dem ting for å gjøre dem fornøyde, men ting kan aldri gi barn det de virkelig trenger av bekreftelse!
  Jeg ville hatt verdens verste samvittighet hvis jeg BIDRO til at unge mennesker havnet i luksusfellen! Jeg fatter ikke at noen kan være så kyniske!
  Ta en kikk på hva kloke økonomer sier om forbruktlån. Les litt om avhengighet og spill/shopping! Pengene deres vil garantert gå til spilleavhengige også.
  Dette er så uetisk at jeg blir kvalm.
  Det er ikke ofte jeg bruker så sterke uttrykk i sosiale medier, men dette berører meg virkelig fordi jeg vet fler og fler lokkes utpå og aldri vil få en sunn økonomi. Det fører til personlige tragedier, og det kan få uante konsekvenser for samfunnsøkonomien. Tallene er allerede skremmende når vi ser hvor raskt privatgjelden øker!
  Dere tjener sikkert bra på slike «tjenester», men for meg blir dette på linje med å selge narkotika! Bortsett fra at dette dessverre ikke er forbudt!
  Dette bør dere og alle andre aktører slutte med! Ta samfunnsansvar! Les dere opp!

Comments are closed.